Mappit és una empresa creada l’any 2011 per un equip jove, però amb una àmplia experiència i formació en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Tenim com a objectiu el desenvolupament d’aplicacions per a telèfons mòbils i tablets, per les diferents plataformes: Apple, Android, BlackBerry, Windows.

Volem aprofitar totes les avantatges que aporta el nou canal de comunicació mòbil, en els nostres clients, i aconseguir millorar i optimitzar els seus procediments amb les nostres aplicacions.

L’equip promotor està encapçalat per un Enginyer Industrial, format a l’Escola d’Enginyers Industrials (TECNUN) de Sant Sebastià (Universitat de Navarra). Té una àmplia experiència en el sector de les TIC, després de treballar durant més de set anys com a consultor TIC. La combinació de formació industrial i experiència TI, ha imprès a Mappit el caràcter necessari per entendre les necessitats dels nostres clients, ser capaços d’analitzar els seus procediments, i desenvolupar a mida, les aplicacions per a mòbils i tablets, amb un únic objectiu: ACONSEGUIR QUE ELS NOSTRES CLIENTS SIGUIN ENCARA MILLORS.

La nostra metodologia

Treballem seguint la metodologia SCRUM, que és garantia d’eficiència, agilitat i sobretot flexibilitat. Les principals empreses tecnològiques com Google, Apple… l’utilitzen, a Mappit la metodologia és garantia d’èxit.

Serveis que oferim

Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils amb base cartogràfica. Conceptualització i disseny, implementació i posada en servei.
Desenvolupament d’aplicacions per optimitzar i millorar els processos interns de les empreses.
Desenvolupament d’aplicacions per la millora de la comunicació entre les empreses i els seus clients.
Analitzem si el desenvolupament i implantació de noves apliacions en els nostres clients són viables.
Desenvolupem gratuïtament aquells projectes innovadors, amb un gran potencial.