Nosaltres

Mappit és una empresa de desenvolupament d’apps per iOS, android i web, creada l’any 2011 per un equip amb una àmplia experiència i formació en el sector de les Tecnologies de la informació i comunicació

About Hero Image
Images

Volem aprofitar totes les ventatges que aporta el nou canal de comunicació mòbil en els nostres clients, i aconseguir millores i optimitzar els seus procediments amb el desenvolupament de noves apps.

L’equip promotor està encapçalat per un Enginyer Industrial, format a l’Escola d’Enginyers Industrials (TECNUN) de Sant Sebastià (Universitat de Navarra) Té una àmplia experiència en el sector de les TIC, després de treballar durant més de vuit anys com a consultor TIC. La combinació de formació industrial i experiència TI, ha imprès a Mappit el caràcter necessari per entendre les necessitats dels nostres clients, ser capaços d’analitzar els seus procediments, i desenvolupar a mida, les app per a mòbils, amb un únic objectiu:

Aconseguir que els nostres clients siguin encara millors en el seu sector

Treballem seguint la metodologia SCRUM, que és garantia d’eficiència, agilitat y sobre de tot, flexibilitat. A Mappit la metodologia és una garantia d’èxit.

About Images

Millora continua

L’esforç en aconseguir els nostres objectius i els dels nostres clients, ens fa cada dia millors. Diàriament treballem per oferir un servei òptim, saben que sempre podem millorar, i ho farem!

About Images

Compromís

Sabem que el nostre èxit, passa per l’èxit dels nostres clients, per aquest motiu adquirim el màxim compromís par aconseguir els objectius establerts, i aconseguir el grau màxim de satisfacció dels clients.

About Images

Flexibilitat

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, sabent que cadascú té una manera de treballar diferent, per aquest motiu per a nostaltres, la capacitat d’adaptació és un valor molt important.